Kundkväll på Pincho.

07.08.2013 kl. 22:54

Precis då jag tänkte dåsa till på soffan efter jobbet idag ringde Ghita och frågade om jag ville hänga på till Pincho ikväll. De bjöd på kundkväll och jag fick följa med som dejt. Alldeles perfekt då vädret var grått och åskigt, och man behövde bli lite uppiggad.

Hade inte så höga förväntningar på själva konceptet, även om sällskapet var perfekt - liknande kvällar brukar följa mönstret bubbel-småplock-mingel. Men ack så fel jag hade.

 

Förrättsbuffén bestod av grönsallad med rödlök, gurka, soltorkade tomater och kronärtskocka, marinerade oliver, bröd med tapenade, rödbetor med aura och balsamico samt serranolindad honungsmelon. Riktigt, riktigt bra.

 

 

Huvudrätten (!) var jättevacker paella med en massvis av ingredienser. Skaldjur i alla valörer, jätteräkor, tofu, kyckling, citron.. Och urgod aioli. Helt super.

 

Som att man inte redan hade ätit sig övermätt kom ännu kaffe och efterrätt. En fräsch cheesecake med lite ostar och frukt.

 

Den här kundkvällen överträffar lätt de andra gratistillställningarna jag har varit på. Servicen var helt suverän och det var jättefin stämning. Tio stjärnor av tio möjliga.

 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Nu blev man ju själv också lite hungrig ;) Ser gott ut.
wonderland08.08.13 kl. 12:36
Tack för kommentaren, det var verkligen gott! Paella är inget jag brukar fixa hemma.
10.08.13 11:33

Johanna. 32. Lever livet och fyller dagarna med klasslärarjobb och färdigställande av studier. Gift särbo. Just nu lever jag mitt i 30-årskrisen, och tycker det är ganska roligt.

Nås på: johannaheinonen82@gmail.com

joheinon@abo.fi
Follow on Bloglovin
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

[Valid Atom 1.0]

Senaste kommentarer

17.05, 09:18Läckra skivomslag av Nenne
21.08, 16:59Ekenäs. av kairi
01.08, 19:36Ännu några dagar. av mette